Algemene voorwaarden

 

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten die tot stand komen met Taart Atelier Bianca, gevestigd te Heythuysen. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 14 11 37 47.

1.2 Door een bestelling te doen via internet of per mail gaat u een overeenkomst aan met Taart Atelier Bianca en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Taart Atelier Bianca heeft het recht om de voorwaarden ten alle tijde te wijzigen.

 

2. Bestellingen

2.1 Een taart kan bij voorkeur besteld worden via het contactformulier of per mail. Taart Atelier Bianca streeft ernaar binnen 1 werkdag de e-mail te beantwoorden.

Taart Atelier Bianca is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voortvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens. 

2.2 Om teleurstellingen te voorkomen kunt u de taart zo vroeg mogelijk bestellen. Bruidstaarten liefst minimaal 3 maanden van te voren, overige taarten liefst minimaal 2 weken van te voren.

2.3 Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 30 personen dient een aanbetaling gedaan te worden van 50% van het totaalbedrag.

2.4 De taarten dienen afgehaald te worden in Heythuysen. Bruidstaarten worden bezorgd op locatie. Binnen een straal van 15km  is dit gratis. Hierbuiten wordt een vergoeding berekend van €0,40 per gereden kilometer (met google maps gemeten). Het aantal kilometers wordt naar boven afgerond tot hele kilometers. 

2.5 Voor het gebruik van een cupcake- of taartenstandaard wordt een borg berekend. In overleg wordt een exacte datum afgesproken wanneer deze geretourneerd wordt. Verkeerd deze bij teruggave niet in goede staat, dan is Taart Atelier Bianca genoodzaakt de borg hiervoor gedeeltelijk of volledig te innen. Het gebruik van een standaard is de eerste 3 dagen gratis. Voor elk daarop volgende week wordt € 7,50 in rekening gebracht. De taartstandaard dient schoon geretourneerd te worden. 

2.6 Een bestelling van een taart is pas definitief na het ontvangen van de aanbetaling (vanaf 30 personen).

 

3. Prijzen

3.1 Alle prijzen en tarieven genoemd op deze site en in uw zijn in euro en inclusief btw, tenzij anders vermeld.

3.2 Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

3.3 Genoemde taart prijzen zijn inclusief 2 lagen vulling naar keuze en eenvoudige decoratie. Voor veel boetseerwerk, suikerbloemen en foto's wordt een meerprijs berekend.

 

4. Betaling

4.1 U kunt uw taartopdracht contant betalen bij het afhalen van de taart bij Taart Atelier Bianca op de overeengekomen datum en tijd. Taart Atelier Bianca beschikt niet over pinapparatuur. De taartopdrachten worden pas meegegeven nadat de betaling is voldaan.

4.2 Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 30 personen wordt een aanbetaling gevraagd. Zie artikel 2.3

4.3 Bruidstaarten dienen 10 dagen voor de afleverdatum geheel betaald te zijn.

4.4 Voor workshops geldt dat deze 50% van het totale bedrag aanbetaald dienen te worden. 

 

5. Annuleren van taartopdrachten

5.1 Annuleren door opdrachtgever: Taartopdrachten kunnen tot 14 dagen voor de afhaaldag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen de 14 en 8 dagen voor de afhaaldag wordt 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering tussen de 7 en 3 dagen voor de afhaaldag wordt 40% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering tot 2 dagen voor de afhaaldag wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

5.2 Bruidstaarten annuleren: Bij het reserveren/ vastzetten van de datum gaan de algemene voorwaarden in.

Bruidstaart opdrachten kunnen tot 3 maanden voor de bruiloft kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen de 3 en de 2 maanden voor de bruiloft wordt 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering tussen de 2 maanden en tot 1 maand voor de bruiloft wordt 40% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering korter dan 1 maand voor de bruiloft wordt 80% in rekening gebracht. 

5.3 Annuleren van workshop: Het annuleren van een workshop is tot 4 dagen voor de workshop kosteloos. Bij annulering tussen de 4 en 2 dagen wordt 25% in rekening gebracht. Dit zal verrekend worden met de aanbetaling in artikel 4.4. Bij annuleren binnen 2 dagen van de workshop, vervalt helaas het recht op terugbetaling van de aanbetaling.

5.4 Bestellingen waarbij sprake is van een aanbetaling, zoals beschreven in artikel 2.3, houdt Taart Atelier Bianca zich uitdrukkelijk het recht voor de bedragen zoals beschreven in artikel 5.1 te verrekenen met de aanbetaling. Indien van toepassing zal het restant van de aanbetaling worden geretourneerd. 

5.5 Annuleren door Taart Atelier Bianca;

Taart Atelier Bianca is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden of indien de opdrachtgever de uitvoering van de opdracht onmogelijk maakt de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Taart Atelier Bianca haar uiterste best doen een passende oplossing te bieden. In overleg wordt gekeken of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. 

 

 

6. De taarten

6.1 Alle taarten zijn handgemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat de taart iets afwijkt van het origineel ontwerp. Dit geeft geen recht op restitutie of de verplichting van afname. Doordat het handwerk is zal een taart nooit perfect symmetrisch zijn.

6.2 Iedereen heeft recht op een unieke taart. Om deze reden maakt Taart Atelier Bianca nooit 2 keer precies dezelfde taart of exacte kopieën van een collega bakker. Een foto ter inspiratie mag worden aangedragen.

 

7. Workshops en kinderfeestjes

7.1 Een workshop of kinderfeestje is aan te vragen via het contactformulier of per email. Taart Atelier Bianca streeft ernaar binnen 1 werkdag de email te beantwoorden. Een workshop wordt gegeven voor minimaal 4 en maximaal 6 personen, tenzij anders is overeen gekomen, in het atelier van Taart Atelier Bianca. Een kinderfeestje wordt gegeven bij u thuis voor minimaal 4 en maximaal 10 kinderen. In overleg wordt de datum voor de workshop/ kinderfeestje gepland. Houdt er rekening mee dat de tijdsduur hiervan kan uitlopen. 

Een voorwaarde is wel dat er voldoende werkruimte moet zijn voor het aantal deelnemers, en de locatie dient i.v.m. de hygiëne schoon te zijn. Huisdieren zijn toegestaan mits zij de workshop/kinderfeestje niet zullen verstoren. Voor workshops/ kinderfeestjes buiten een straal van 10 km wordt een reiskostenvergoeding van €0,40 per gereden kilometer, berekend via google maps, in rekening gebracht. Het aantal kilometers wordt naar boven afgerond tot hele kilometers.

7.2 Voor kinderfeestjes dient 50% van het totaalbedrag aanbetaald te worden, uiterlijk 7 dagen voor het kinderfeestje.

7.3 Het kinderfeestje is na aanmelding en aanbetaling definitief Een kinderfeestje kan tot 2 weken voor de datum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen de 14 en 8 dagen voor aanvang wordt 75% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tussen 7 en 4 dagen voor de afhaaldag wordt 50% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering tot 3 dagen voor de afhaaldag vervalt helaas het recht op terugbetaling van de aanbetaling. 

7.4 Taart Atelier Bianca behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de workshop/ kinderfeestje te annuleren. Taart Atelier Bianca zal haar uiterste best doen een passende oplossing te bieden. 

 

8. Aansprakelijkheid

8.1 Taart Atelier Bianca is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (bijvoorbeeld als gevolg van een allergische reactie) en schade aan goederen.

8.2 Indien u een product bestelt dient u een eventuele allergie schriftelijk kenbaar te maken.

 

9. Klachten

9.1 Bent u niet tevreden over de taart, dan dient u dit direct bij afhalen kenbaar te maken, niet achteraf. Taart Atelier Bianca is niet verantwoordelijk voor de invloed op het product van de vervoer- en/of de bewaarcondities uwerzijds. 

9.2 Klachten over de workshop dient u tijdens of direct na de workshop kenbaar te maken. Hierover kan naderhand niet meer worden gereclameerd.

 

10. Privacy

10.1 Taart Atelier Bianca respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. De gevraagde gegevens worden gebruikt om bestellingen zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Taart Atelier Bianca behoudt zich het recht voor ten alle tijde deze voorwaarden te wijzigen. 

Taart Atelier Bianca Copyright 2019 All rights reserved                                                   KVK: 14 11 37 47              Algemene voorwaarden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now